NOTABENE – Nuottitelineissä on:

NOTABENE – NUOTTITELINEET

Notabene-nuottitelineet on suunniteltu ja valmistettu vaativaan käyttöön.

Ne ovat helppoja käsitellä ja vievät vähän säilytystilaa. Helppotoimisen mekanisminsa ansiosta Notabene nuottitelineet on helppo pystyttää ja säätää.

Notabene nuottitelineiden tarkoituksenmukainen muotoilu ja väritys sopii useimpiin ympäristöihin. Telineiden vakioväritys on musta. Hyllyjen ja tasojen huopapäällystettä on useissa värissä.

NOTABENE STUDENT

Kevyt ja yksinkertainen nuottiteline, joka sopii esimerkiksi musiikkikouluihin ja –opistoihin. Valaisin, pidike ja tavarahylly lisävarusteina.

NOTABENE STUDENT SWING

Kuten Student, mutta keikkakäyttöön. Telineen tukijalka kääntyy varren suuntaiseksi, jolloin se vie vähemmän tilaa. Sopii hyvin kuljetettavaksi ja säilytettäksi pienissä tiloissa. Lisätarvikkeet kuten Student.

NOTABENE STUDIO

Tarkoitettu konserttisaleihin ja sinfoniaorkestereille. Nuottilevy on mustaksi maalattua vaneria ja varustettu aluminisellä kaksoishyllyllä jossa huopapehmuste. Valaisin, pidike ja tavarahylly lisävarusteina.

NOTABENE STUDIO SWING

Kuten Studio, mutta taittuvalla tukijalalla. Varastoituu pieneen tilaan ja sopii kiertueelle.

NOTABENE DIRIGENT

Kapellimestarin teline normaalikokoisille partituureille. Nuottilevy mustaksi maalattua vaneria ja varustettu aluminisellä kaksoishyllyllä jossa huopapehmuste. Valaisin, pidike ja tavarahylly lisävarusteina. Lukkiutuu epäkeskolukolla.

NOTABENE MAESTRO

Kapellimestarin teline suurille partituureille. Nuottilevy mustaksi maalattua vaneria ja siinä on huopakankaalla pehmustettu V-mallinen tahtipuikkoteline. Valaisin, pidike ja tavarahylly lisävarusteina. Lukkiutuu järeällä epäkeskolukolla.

LISÄVARUSTEET

Paranna soittokokemustasi NOTABENE-nuottitelineiden lisävarusteilla

NOTABENE EFFEKT

Lyömäsoittajan teline vispilöille, palikoille jne. Teline tehty mustaksi maalatusta vanerista ja on huopapäällysteinen. Epäkeskolukitus.

NOTABENE TRANSIT

Vaunu johon sopii 10 Notabene nuottitelinettä. Telineet lukkiutuvat paikoilleen. Etupäässä kääntyvät ja lukittavat pyörät.

NOTABENE VALAISIN

Sopii kaikkiin Notabene telineisiin pidikkeen avulla, 10 cm korkeussäätö. Valaisukulma säädettävissä. 5 kpl erikoislaatikko kuljetuksiin saatavilla.

NOTABENE HYLLY

Saatavissa kahta kokoa, sopivat kaikkiin Notabene telineisiin. Mustaksi maalattua alumiinia huopakankaalla. Koot 35 x 10 cm, tai 35 x 20 cm. Korkeussäätö portaaton.